TYM schenkt 500 miljoen KRW aan fondsen en tractoren aan Oekraïne

TYM kondigde op de 28e aan dat het via de Oekraïense ambassade in Korea in totaal 500 miljoen won aan fondsen en landbouwmachines heeft geschonken om de Oekraïense landbouwindustrie weer op te bouwen. TYM levert sinds maart humanitaire inspanningen in Oekraïne om bij te dragen aan het herstel van landbouwgrond en de wederopbouw van lokale […]

TYM kondigde op de 28e aan dat het via de Oekraïense ambassade in Korea in totaal 500 miljoen won aan fondsen en landbouwmachines heeft geschonken om de Oekraïense landbouwindustrie weer op te bouwen.

TYM levert sinds maart humanitaire inspanningen in Oekraïne om bij te dragen aan het herstel van landbouwgrond en de wederopbouw van lokale gemeenschappen als gevolg van de aanhoudende Russische invasie in Oekraïne. De eerste donatie in maart bestond uit ongeveer 100 miljoen KRW aan fondsen. En na het veiligstellen van een aanvoerroute die eerder vanwege het conflict was geblokkeerd, werden 10 tractoren ter waarde van 400 miljoen won geleverd. Als erkenning voor zijn inspanningen om bij te dragen aan de wereldwijde samenleving ontving TYM-voorzitter Hiyong Kim op 26 oktober een donatiecertificaat van de Oekraïense ambassade in Korea.

De geschonken tractoren zullen worden overgedragen aan twee door de Oekraïense ambassade aangewezen gemeentebesturen, Horodok en Ilarionove. In deze gebieden zullen de TYM T475 en T575 tractoren worden gebruikt voor landbouwwerkzaamheden en bouwwerkzaamheden. Bovendien is TYM van plan een hulpprogramma op te zetten om het gebruik van de gedoneerde tractoren te vergroten.

“Ik wil TYM bedanken voor zijn beslissing om humanitaire hulp te verlenen aan Oekraïne,” zei Ruslan Demchak, de Oekraïense ambassadeur in Korea op de Oekraïense ambassade in Seoel. “De tractoren zullen worden gebruikt om de levenskwaliteit van de plaatselijke bewoners te verbeteren, waaronder veel Oekraïners die hun woonplaats door de oorlog hebben verloren.”

Een TYM-functionaris verklaarde: “We hebben dit project voorbereid om vluchtelingen in Oekraïne die door de oorlog zijn getroffen te helpen en om te helpen bij de aanleg van voedselvoorraden en de wederopbouw van gemeenschappen. We zullen onze humanitaire inspanningen in binnen- en buitenland blijven uitbreiden.”

Ondertussen kondigde TYM aan dat het zijn partnerschap met Hydro-Masz, zijn exclusieve distributeur in Polen, zal uitbreiden om de activiteiten van TYM in Oost-Europa uit te breiden als onderdeel van zijn inspanningen om de export naar de wereldmarkt uit te breiden.